Haber

Antalya’da karavana dönüştürülen midibüs alev aldı: Bir kişi hayatını kaybetti

Antalya’da karavana dönüştürdüğü midibüsün alev alması sonucu hayatını kaybeden kişinin kimliği belli oldu. Hayatını kaybeden kişinin 61 yaşındaki Nuri Yelok olduğu öğrenilirken, Yelok’tan geriye yaklaşık 1,5 yıl önce sosyal medyada paylaştığı, “Ben yapacağım” diyerek bir midibüs karavanının önünde çektiği fotoğraf kaldı. Artık hiç görmediğim yerleri görün ve hayatın tadını çıkarın.”

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Kepez ilçesi Santral Mahallesi Batı Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 48 AKA 410 plakalı karavana dönüştürülen midibüsün yandığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye belirtilen adrese gelerek yanan aracı söndürürken, araç içerisinde bir kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

“Yangın söndürücüyle söndürmeye çalıştı”

Çevredeki görgü tanıklarının sözlü ifadelerine başvuran polis, midibüsteki şahsın yangın söndürücüyle alevleri söndürmeye çalıştığını, bu sırada yangının bir anda büyüdüğünü öğrendi. Araçta yapılan incelemede araçta iki adet yangın söndürücünün bulunduğu, birinin ise cesedin hemen yanında olduğu öğrenildi.

“Artık görmediğim yerleri göreceğim ve hayattan keyif alacağım”

Savcının incelemesi ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından kimlik tespiti ve otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan cesedin kimliği belirlendi. Hayatını kaybeden kişinin karavan tutkunu olduğu söylenen 61 yaşındaki Nuri Yelok olduğu öğrenildi. Yelok’un yaklaşık 1,5 yıl önce sosyal medya hesabından bir midibüs karavanın önünde fotoğraf çekip, “Artık hiç görmediğim yerleri göreceğim ve hayatın tadını çıkaracağım” demesi yürekleri dağlamıştı.

Yelok’un naaşının yakınları tarafından alınarak Antalya’da defnedileceği öğrenildi. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu