Ekonomi

Kayseri Talas’ta vergi zamanı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
2023 Emlak ve Çevre Vergisi’nin ilk taksiti devam ediyor. 31 Mayıs Çarşamba gününün ödemelerin son günü olduğunu hatırlatan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, vatandaşları ödemelerini son güne bırakmamaya davet etti.

Konuyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Lider Yalçın, vergi ödemelerinin hem internet üzerinden hem de belediye hizmet binasındaki kasalardan yapılabileceğini söyledi.

Önder Yalçın, kasadan nakit veya kredi kartı ile yapılabilecek ödemelerin internet üzerinden de yapılabileceğini belirterek, mükelleflerin www.talas.bel.tr adresinden giriş yaparak ‘ödeme işlemleri’ menüsüne tıklamaları gerektiğini sözlerine ekledi. .

Başkan Yalçın, bugüne kadar vergilerini ödeyen Talaslı mükelleflere teşekkür etti.

HAFTASONU ÇALIŞMASI

Önder Yalçın, ödemelerde sıkışıklık yaşanmaması ve vatandaşın mağdur olmaması için her türlü hazırlığı yaptıklarını belirterek, bu kapsamda kasiyerlerin çalışma saatlerini ayarlamak için gittiklerini ve gişede açık olacaklarını bildirdi. hafta sonu da.

Buna göre kasalar hafta içi 8.30-19.00 saatleri arasında, 27 Mayıs Cumartesi ve 28 Mayıs Pazar günleri ise 10.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecek.

BÜYÜK İNŞAATTA UZATILAN SÜRE

Öte yandan, 31 Aralık 2022 tarihine kadar olan borçları kapsayan son yılların en büyük yeniden yapılandırma yasasından yararlanmak isteyenler için süre 30 Haziran’a kadar uzatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu